50 dkg sertéshús (nálam ez csirkemellet és filézett csirke csombot jelent)
liszt,
kevés olaj
5 dl húsleves
6-8 gerezd fokhagyma
1 konzerv paradicsompüré.
A fokhagymát kipréseljük, és beletesszük a húslevesbe. A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, megsózzuk, és lisztbe forgatjuk. Forró olajban a szeletek mindkét oldalát megkapatjuk, aztán az összes húst visszatesszük a lábasba, felöntjük a fokhagymás húslevessel, beletesszük a paradicsompürét is, és addig pároljuk, amíg puha nem lesz, és a szósz is besűrűsödik egy kicsit.
A kedvenc receptjeim gyűjtöm egy helyre a magam és a családom örömére. Ha valaki rátalál a blogra és beleolvas, örömmel veszem, de miután virtuális szakácskönyvként kezelem, nem várok kommenteket. A polcomon lévő szakácskönyvembe sem kérek hozzászólásokat :)
Akinek pedig tetszenek a receptek, jó étvágyat, sok örömet az elkészítésükhöz!